ЗДРАВЕЙТЕ! НАШИТЕ АПАРТАМЕНТИ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ВАС, ОЧАКВАМЕ ВИ!

АПАРТАМЕНТ НАДЕЖДА

"НАДЕЖДА" Е ИЗИСКАНО, НЕСТАНДАРТНО ЖИЛИЩЕ В ИСТОРИЧЕСКИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАД ВАРНА - Гръцка махала! Разположен е на първия етаж в нова сграда с асансьор и контрол на достъп, на ул. "Княз Дондуков" 29. Това местоположение Ви позволява да се отделите от шума на големия град и същевременно да сте на пешеходно разстояние от ПЛАЖА, МОРСКАТА ГРАДИНА, Ж. П. ГАРА, ИНСТИТУЦИИ, УЧРЕЖДЕНИЯ И УНИВЕРСИТЕТИ.

Апартаментът включва кокетна дневна с кухненска част, спалня, коридор и баня/WC. Стаите са самостоятелни, без преход. Изцяло оборудван е с нови функционални мебели. ЧИСТОТАТА Е ЗАВЛАДЯВАЩА! В дневната са обособени две зони: зона за релакс с удобен ъглов диван и зона за хранене и приготвяне на храна. Диванът е с матраци и може да се ползва като две единични легла или, разтегнат, като голямо двойно легло с размери 150/200. Кухненската част е снабдена с хладилник, микровълнова фурна, вградени котлони, кана за гореща вода, абсорбатор, пералня със сушилня. Има трапезна маса със столове, съдове за готвене, посуда и прибори за хранене. Спалнята е обзаведена с голямо спално легло с двоен луксозен висок матрак 160/200. Всяка стая е оборудвана с климатик, LED телевизор с цифрова интерактивна телевизия. В цялото жилище има 50 Mbs оптичен интернет с WI-FI връзка.

Капацитетът на жилището е 4 човека.

СИНЯ ЗОНА! Паркирането е платено. Цена 1 лв./час при престой не повече от 3 часа. Работно време на зоната от 9,00 до 19,00 в работните дни. В почивните и празнични дни паркирането е безплатно! В непосредствена близост се намира голям платен паркинг при цена 12 лв./24 часа.

УЮТНАТА ОБСТАНОВКА И ИНТЕРЕСНИТЕ РЕШЕНИЯ ЩЕ ВИ ИЗНЕНАДАТ ПРИЯТНО!


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg