ЗДРАВЕЙТЕ! НАШИТЕ АПАРТАМЕНТИ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ВАС, ОЧАКВАМЕ ВИ!

СТУДИО ЖЕЛАНИЕ

СТУДИО ЖЕЛАНИЕ е напълно самостоятелно помещение с отделен вход и самостоятелен санитарен възел. Разположено е на партера откъм вътрешния двор на нова сграда на ул. "Йоан Екзарх" 12. Намира се до Военноморския музей и на 100 м от Басейн "Приморски". Хотел "Черно море" е на 5 мин. пеша, ж. п. гарата е на 10 мин. пеша, до Икономическия университет ще стигнете само за 12 мин. пеша. Ако сте дошли през лятото - това е Вашето място - излизате и след 3 мин. сте стъпили на горещия пясък или сте се потопили в морските вълни! 
Студиото е обзаведено с голямо и удобно двойно легло, гардероб, шкаф с рафтове, маса за хранене и два стола. Оборудвано е с климатик, голям телевизор с цифрова ТВ, Wi-Fi, хладилник, кана за гореща вода, чаши, чинии и прибори. В банята/WC ползването на топлата вода е неограничено. Разполагате с чисто спално бельо, хавлии и хигиенни консумативи. Всички разходи са включени в обявената цена и не се заплащат допълнително. 
В непосредствена близост има няколко добре заредени хранителни магазина, пазарче за плодове и зеленчуци, фурна за закуски, ресторанти с традиционна българска, турска и китайска кухня, пицария, аптека. Крайбрежната алея с култовите клубове, дискотеки, рибни ресторанти е на по-малко от 3 мин. пеша. 

Капацитетът на студиото е 2 човека.

СИНЯ ЗОНА! Паркирането е платено. Цена 1 лв./час при престой не повече от 3 часа. Работно време на зоната от 9,00 до 19,00 в работните дни. В почивните и празнични дни паркирането е безплатно! В непосредствена близост се намира голям платен паркинг при цена 12 лв./24 часа.

УЮТНАТА ОБСТАНОВКА, ДОБРОТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ И УМЕРЕНИТЕ ЦЕНИ ЩЕ ВИ УДОВЛЕТВОРЯТ НАПЪЛНО!


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg