ЗДРАВЕЙТЕ! НАШИТЕ АПАРТАМЕНТИ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ВАС, ОЧАКВАМЕ ВИ!

VIP АПАРТАМЕНТ АЛЕГРИЯ - ЛУКС В СЪРЦЕТО НА ГРАДА

VIP АПАРТАМЕНТ АЛЕГРИЯ се намира на самата пешеходна зона, на ъгъла на бул. „Княз Борис I” и ул. „Воден”. Без преувеличение, Вие сте в сърцето на града. Излизате и всичко е около вас - ресторанти, кафенета, магазини, шадравани, опера, Община, Университети, Летен театър, Морска градина.

Апартаментът разполага с голямо двойно легло. Удобен е за настаняване на един или двама госта, на двойка или на семейство с едно малко дете. VIP АПАРТАМЕНТ АЛЕГРИЯ е създаден за ценителите на лукса. Предлага атмосфера, дизайнерски решения в обзавеждането, стил в декорирането и отлични условия за активна почивка или бизнес.

Разположен е в нова сграда на  първи жилищен етаж, с изглед към тих вътрешен двор. Състои се от дневна, спалня, баня с тоалет и тераса с излаз от дневната и спалнята.

Дневната, трапезарията и кухнята са общо помещение с функционално обособени кътове за отдих, хранене и готвене. Основните електроуреди са вградени. Гостите разполагат с фурна, стъклокерамични котлони, абсорбатор, хладилник с фризер, кафемашина, кана за гореща вода, сандвич тостер, посуда и прибори за хранене и приготвяне на храна, съдомиална машина, пералня, ютия и дъска за гладене, сешоар. Кътът за отдих е обзаведен с модерен кожен диван. 

Спалнята е просторно обособено помещение. 

Банята е уникална и дизайнерски решена. Плъзгаща врата отделя двете мивки от тоалетната с биде и душ кабината със стъклени прегради.

Терасата е снабдена с тента, масичка с два стола и в летните дни предлага прохлада за сутрешното кафе.

Жилището е обезпечено с два LED телевизора и два климатика Дайкин, съответно в дневната и в спалнята, безплатен безжичен интернет, външни ролетни щори, висококачествена алармена система.


СИНЯ ЗОНА! Паркирането е платено. Цена 1 лв./час при престой не повече от 3 часа. Работно време на зоната от 9,00 до 19,00 в работните дни. В почивните и празнични дни паркирането е безплатно! В непосредствена близост се намира голям платен паркинг при цена 12 лв./24 часа.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg